Post by cturconfojudle on Mar 5, 2022 2:53:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачно злато ▞▞▞
▞▞▞ Last Pirate: Survival Island Adventure 2022 version ▞▞▞
Ова игра је добра, али ако уклоните опцију питке воде, лако ћете је играти. Молим те уради ово.
Човече, ова игра је лепа ако желите да онемогућите огласе укључите ✈ режим
Не мизес отворити ранац
Игра је у реду, али зомбије је прилично тешко елиминисати.... ипак добра игра
Веома ниска графика 👎👎
Инсталација ове игре одузима много времена
Волим да играм игре преживљавања, али ове игре су све остале, када би се приближио чудовиштима, зарежао је и његов звучни ефекат би ме једноставно убио. Ефект песме је одличан 👍 волим ову врсту мисије која решава високу графику и игре за преживљавање аркада, али не могу да истражим цело острво, могу да се крећем само на граници острва, не могу да устанем на брдима и не могу да истражујем наопако . Када сам видео Кракена, мој откуцај срца је био близу да престане.Одлично за прављење ове игре. Диван
Last Pirate: Survival Island Adventure ผจญภัย sagz
Last Pirate: Survival Island Adventure Piedzīvojumu spēles uawv
Због тога се игра толико унервирала да не желим више да је играм
одлична
Last Pirate: Island Survival Abenteuer dcsv
Тако је цооллллллл!!!!!!!!!!!!!!!!
Завршетак игре ЈЕ нешто друго не само да можете да пловите својим чамцем и претворите се у медведа!!! Дајем само 3 колико је потребно велики твеек, 10 веома насумичних кратких задатака није довољно требало је да има најмање 5 под-квеста за сваки. Осећане ствари су управо дате и не можемо да научимо ново оружје за исплативо Борбе су ок, али опет сам насумично направио на плажи и оградио остало. бачве бомбе срање. Упуцао сам 2 на крају морао да користим ревиве не скел бомбе
Last Pirate: Survival Island Adventure Avontuur catq
АЖУРИРАЊЕ У ОТВОРЕНОМ БЕТА! ДОДАЈТЕ Глобалну причу ДОДАЈТЕ 10 нивоа пиратског пристаништа са бродом за надоградњу! ДОДАЈ Пронађите 4 преживела на острву ДОДАЈТЕ Кракена Супербоса ДОДАЈТЕ 3 нове врсте непријатеља ДОДАЈТЕ нову „Цркву“ Бета локацију – доступна од самог почетка. ПРЕРАЂЕНО Скелетон таласи. НЕМА ноћних таласа. Непријатељи се појављују само током надоградње брода. ПОБОЉШАН Туторијал - додата обука за изградњу ...и више љубави ^_^
Лоша графика, бескорисна игра
Одлична игрица
Довољно лепо на почетку, али нема приче или приручника за играње игре. Стварно ме збуњује.
Шта је порблем.и ажурира игру, али се и даље приказује за ажурирање и због тога моја игра није отворена за играње...Ова игра је копија сплава, али другачија графика је већа од сплава, али је кул
Глупо!!!
Ово је тако плашено. Не могу да играм ову игру. Али игра је тако добра.
Talking Pierre the Parrot Əyləncə xbwu
свиђа ми се игра заправо.. једини проблем је кад год изградим ствари као што су зидови онда престанем да играм на тренутак и затворим игру, када поново уђем у игру већина ствари које сам направио је нестала.
Не разумем у чему је поента направим брод а после дођу костури и срусега
Волим игру веома добра графика и све цицтем врло јако добро Свиђа ми се игра 😇😃🤗
толико грешака, након израде секире. не може да се извуче да би се користио. након поновног појављивања не може померити карактер. игра се такође руши. ако би поправка грешке била пријатна игра.
Најгоре
Последња верзија је каснила
Не награђујемо људе свих узраста, већ 3АМ и друга два човека који говоре професионално и немају појма шта раде свету и свету науке и науке у свету науке и физике и свету који смо ми за људска бића нису у свету где ми нисмо 15.00 сопственог народа и ми смо веома поносни на њих
Глупа игрица
Ова игра је тако добра и чак је дивна јер треба да добијем неке нацрте и имам једно питање чему служе паукови новчићи.
Ово је половична, осредње развијена игра. У ствари, заборавите да то назовете игром. То је расипник времена за прање новца са лењим програмирањем и рекламама које можете, али не морате имати опцију да прескочите. Да је било мало више од 4 мождане ћелије вредне труда да се програмира игра, изнутра и споља, можда програмери не би покушавали да живе од монотизације и куповине злата.
ЈЕЕЕ ПИРАТИ
Свиђа ми се игра, али можете ли додати ажурирање за више играча како бих могао да играм са својим пријатељима и породицом, јер се осећам помало забринуто ако играм овакве игре сам :3
у последње време досадно ....😩😩😩😩😩😩најбоље за децу од 5-10 година.