Post by cturconfojudle on Mar 5, 2022 3:02:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Knight Ninja Fight Game 2022 version ▞▞▞
Sve u igri je stvarno super, ali imam problem s glasom igre da ponekad dođe rano, na primjer kada koristim dugu vještinu, glas završava prije nego što vještina učini
To je dobra igra i lijepa je za igrati, ali jedini problem je nakon igranja da se pojavi problem s mrežnom vezom i ponekad udari u sredinu u igri. Pls riješi to. Sveukupno igra je fantastična.
Mortal Kombat X 2.6.0 APK + DATA - APK Početna - APK Home
Nekako mi se sviđa, animacija i dizajn su sjajni, moći izgledaju fenomenalno, ali mislio sam da bih kupio premium da bi mi dao priliku da otključam sve likove, ali ne mogu otključati kasetsu, Celestu i velora, ali Moram ih kupiti. Inače prilično solidna igra, brza je i glatka. Ali to su samo mikrotransakcije.
Problem s udarcem mobilnog telefona..i puno korištenih podataka
Ovo je bilo vrlo zabavno igrati, ali za kupnju drugih likova moramo platiti novac zbog čega se isplati pobijediti u igri. Molimo da lik bude dostupan u zlatnoj boji. U svakom slučaju to je dobra igra.
Super je, ali igrao sam tutorial kao 3 puta jer iz nekog razloga neće spremiti moje podatke
dobra igra ali ne od ff
Postoji li način za uvoz rezultata iz ovog generatora imena?
Ovo je izvrsna igra. Vještine i grafika heroja su sjajne!! Molim vas, nastavite dodavati sve više i više novih heroja, čekam ih
Tako zanimljiva i avanturistička igra. Ovo je igra koja mi se oduvijek svidjela i na mom mobitelu ovo je bila igra koja je podešena na mom mobitelu preko 1 godine, a sada također igram igru i na kraju molim vas dajte nam lik koji se može zaraditi u valuti igre molim ne s pravom gotovinom
Shadow Knight Ninja Fight Game Action jsl
Sviđa mi se igra. Bojao sam se gubitka napretka, ali općenito super, želim požuriti i nabaviti kućne ljubimce lol
... iOS 9, ios emulator for games, ios emulator for pc, ios emulator for pc free ... Nifty Gateway, Nigeria, Ninja, Nintendo, nintendo games
Promijenjeno s 5 zvjezdica na 3, to je dobra igra, ali razočarani su strašnim problemima s vezom ako se ovo popravi, promijenit ću svoju recenziju natrag na 5 (čini se da je veza danas puno bolja, ne znam što ste radili, ali više ne potrebno je kliknuti na stvari 3 puta i pričekati 5 sekundi. Bravo! I zapravo možete dobiti stavke u igri gledajući dodatke. Igrao sam svaki dan tjedan dana i jako se zabavljam
Igra je zapravo sjajna, no ja sam imao pravih problema na poslužiteljima Morate nabaviti dobre poslužitelje ili popraviti svoje poslužitelje
Igra je vrlo dobra, ali doživljavam neke stvarno manje greške u njima, poput pokušaja traženja nagrada, ali ne možete to, piše da su nagrade tražene, a nije. Popravite i manje greške
Platio sam ovu igru i samo piše da nema internetske veze svaki put kad je pokušam otvoriti. Volio bih ga isprobati, ali ne dopušta mi da igram!
Shadow Knight Ninja Fight Game Toiminta jitg
Ova igra je prilično dobra, ali ima problema s internetskom vezom što je jako bijesno
Jurassic Dino Water World Dobrodružné sfgs
Shadow Knight Ninja Fight Game Akcija bkr
Ova igra je stvarno dobra, ali mrzim činjenicu da morate kupiti različite likove heroja poput velore za pravi novac.
jako lijepa igra kad otvorim igru zvuk je dobar i likovi i oružje 👌🏻👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻
DURGA MINJ DURGA Ccccccccc Cccccccc Cccccccc Cccccccc Cb petak ali za djecu cc prosinac .do. duh. Za sigurnost Frbcd vojvoda za ggdhdhfttifcxsrtgxdgyicubbvivjcdydcjyif gdcvbh r ide Božićni dan imaju veljaču stvarno se nadam cc četvrtak imaju prosinac d
Cool ameizing volim ju.
wow dobra je igra, sviđa mi se, ali žalim se što ne mogu prijaviti drugog igrača. Pronašao sam igrača s neprikladnim nadimkom i želim ga prijaviti. OVO JE MOJA NOVA RECENZIJA Hvala vam na odgovoru "Fansipan Limited, imam ideju, zašto ne snimate tematske filmove ili fantastične priče od likova u ovoj igrici. Što mislite???"
sjajna igra i grafika toliko stvara ovisnost i također je stvarno super kako se borite protiv "zombija" Tek sam danas počeo i sviđa mi se to su kontrole prilično dobre, a isto tako i kako aktivirate kombinacije
Ova igra je bila u prodaji pa sam je skinuo🤣🤣🤣 Shadow fight je uvijek najbolja igra
ova igra je tako cool, ali trebala se dogoditi u 3d
Sviđa mi se igra, volim grafički stil, ali konstantan problem ponovnog povezivanja je nešto što treba riješiti
sve igre moraju platiti da bi pobijedile, ali za mene je ova igra dobila pogodnosti od dev-a koji je ADS, samo mi želimo nadopuniti da bismo bili jači ili ne, za razliku od drugih igara vrlo je teško nabaviti predmete kao što su oružje, oklop i sl., iako je ovaj slučajni odabir vrlo jednostavan, želim vidjeti koliko je ova igra zabavna, nadam se da DEV ne daje prioritet VIP igračima kao drugi DEV!
Blockman Go APK 2.11.2 Android Preuzmite najnoviju verziju
To je igra koju mogu igrati samo da gubim vrijeme, može biti prilično zabavna sa zanimljivim likovima i gacha mehanikom za opremu. Međutim, nedostatak stvarnih događaja za napraviti je pomalo razočaravajući. Toranj je lak, pvp je ili super lak ili nemoguć. Tada je preživljavanje izazov, ali se više od svega temelji na sreći. Još uvijek općenito zabavna igra, samo možda više događaja ako je u mogućnosti.
Nije zanimljivo, igram samo jednom i nikad ga više nisam igrao, dosadno je ali uopće nije loše...
Ova igra mi je bila najdraža kada sam je preuzeo, ali sada je postala najgora kada sam pobijedio u bilo kojem modu priče, pokazuje problem ponovnog povezivanja mreže😡😡🤬 molim da nitko ne preuzima ovu igru samo bacanje novca😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Теневой рыцарь платные игры Экшен kwx
Preuzmi Special Forces Group 2 APK za Android - Softmedal
Popis igara s kompatibilnošću unatrag za Xbox One - Igre
Hvala puno za ovu igru 🙂🙂🙂🙂
Dobra igra, ali jedini problem koji imam koji me jako nervira je kad idem u arenu, uvijek dobijem ljude koji imaju više razine od mene, na primjer ako sam 20 ili 30 razine, dobio bih ljude s razinom 45 ili 50. Sve u svemu, dobra je igra.
Glupa igra. Uvijek ponovno povezivanje. Gubitak vremena
dobra igra Cijenim taj rad i animaciju nadam se da će ova igra dobiti novo ažuriranje i developera podržavam vas👍❤👍
Ne mogu povezati račun s facebookom? zašto?
Open Black Friday Event - Adjust Starter Package - Skip Tutorial is now available for user - Fix some bugs and optimize game. flagOznačite kao neprikladno
Shadow Knight Ninja Fight Game Acțiune axm
Igra je bila dobra i svi osim svih heroji koštaju novca, a mehanika igre je dobra i sve osim što ne preporučujem ovu igru
Igra je zabavna, ali neće spasiti moj napredak. Dobio sam vrhunski mač za Nou i igrao se s njim cijelu pozornicu. Zatim zatvorite igru. Kad sam se vratio mač nije bio u mom inventaru i vratio sam se na početak faze koju sam upravo završio. Želio bih malo pomoći oko ovoga...
Ova igra je apsolutno izvanredna, nema riječi kojima bi se opisala igra je nevjerojatna čak ni ff ili pubg nije bolja od ove igre
Prvi dan gotovo da se ne igra, ponovno povezivanje i sporo. Pokušat ćemo ponovno za nekoliko dana.
Ova igra je zabavna, ali bi trebala biti lakša za dobivanje drugih likova. Također sam iz nekog razloga izgubio sve svoje podatke, možete li molim vas pomoći?