(Android/iOS) DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games cheat code άπειρα κρύσταλλα
Mar 5, 2022 3:11:34 GMT
Post by cturconfojudle on Mar 5, 2022 3:11:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games 2022 version ▞▞▞
Κατα ειναι
Καλό παιχνίδι, αλλά στις χρονομετρημένες αποστολές σας αφήνουν να κάθεστε χωρίς εχθρούς για 30 δευτερόλεπτα μεταξύ των κυμάτων, ώστε να μην μπορείτε να κερδίσετε.....
Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις από 2 εβδομάδες τώρα βαριέται
Παιχνίδι που πιπιλίζει χρήματα έκαναν τα επίπεδα πολύ δύσκολα για να αναγκάσουν τον παίκτη να αγοράσει χρυσό και χρήματα..... αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι
Απλά ένα κακό αντίγραφο της νεκρής σκανδάλης
Αγαπώ πραγματικά τα γραφικά και τον έλεγχο. Μπορείτε όμως να φτιάξετε ένα joystick κίνησης ώστε ο παίκτης να μπορεί να μετακινήσει τον χαρακτήρα του όπου θέλει;
DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games פעולה prw
Έχετε υποβαθμίσει το παιχνίδι στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Τα αυτόματα ένστικτα Survivors και το σύστημα ραντάρ ζόμπι έχουν καταστραφεί πλήρως. Δεν πειράζει αν αλλάξω την ευαισθησία από 0 σε 100. Παραμένει ίδια. Θα μπορούσα να δώσω 5* για την προηγούμενη έκδοση. Αλλά αυτή η έκδοση άλλαξες όλα τα καλά στο χειρότερο ακόμα και το καζίνο. Θα χάσεις πολλούς παίκτες. Ελπίζω να το διορθώσετε σύντομα.Αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως αιματηρή φάρσα, οι προγραμματιστές στην πραγματικότητα σε ξεσκίζουν στην κινηματογραφική τους εμφάνιση, σε δελεάζουν να το παίξεις, μετά αναβαθμίζεις συνεχώς κάθε δύο λεπτά, μόλις τελειώσουν τα χρήματά σου σε ό,τι κέρδισες σε όλο το παιχνίδι, τότε πρέπει να βουτήξετε στην τράπεζά σας για να ανταγωνιστείτε με το καλύτερο όπλο που μπορεί να αγοράσει το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Στη συνέχεια, βγαίνουν με τη μεγαλύτερη αθώα δικαιολογία για να βγουν με το " Λυπάμαι αν το παιχνίδι δεν σας ικανοποιεί
τελικό παιχνιδι😁😁😁
Εξαιρετικό παιχνίδι!!Μου άρεσε πάρα πολύ.Μόνο ένα πράγμα.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ JOYSTICK!!!.Μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μόνο με βέλη,ακόμα και δεν είναι διαθέσιμα προς όλες τις κατευθύνσεις.Ιδέες για την επόμενη ενημέρωση-- 1-Θα πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε τον χαρακτήρα με το joystick. 2-οι spipers θα πρέπει να έχουν επιπλέον πύργο ελεύθερου σκοπευτή.3-οι αμυνόμενοι θα πρέπει είτε να ξαναγεμίσουν τα όπλα τους γρήγορα είτε τα όπλα τους θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερο μέγεθος κλιπ. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, αλλά και πάλι νομίζω ότι δεν άλλαξε.
Παιχνίδια που εμπνέουν το μυαλό είναι αλλά σαν έλεγχος για τη μετακίνηση του ανθρώπου που είναι δύσκολο να γίνει με γρήγορο τρόπο.
Υπερβολική κίνηση της κάμερας
Παιδιά τα σπάει πάρα πολύ καλό παιχνίδι και έχω κολλήσει άσχημα!!! Δοκίμασε το άφοβα!
Μετά την τελευταία ενημέρωση, το παιχνίδι απλά δεν ξεκινά πια. Πάντα να παραπονιέστε ότι δεν υπάρχει internet, ενώ όλες οι άλλες εφαρμογές έχουν internet.
Το παιχνίδι είναι καλό εκτός από το καύσιμο που ρουφάει
Παίζω εδώ και μήνες. Μετά την τελευταία ενημέρωση το παιχνίδι έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο. Το καζίνο (δωρεάν παρακολούθηση βίντεο) έχει γίνει πλήρες BS. Στην προηγούμενη έκδοση έπαιρνα περίπου 30 χρυσά την ημέρα. Τώρα το έχετε προγραμματίσει να παίρνει 1 μετάλλιο, 1 καύσιμο και 1500 μετρητά. Αυτό είναι άδικο. Θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερες αποστολές αντί να σκληρύνετε τα προηγούμενα επίπεδα. Αυτό είναι απλώς μια οκνηρή προσπάθεια. Δεν μπορώ να κερδίσω τις αποστολές που έχω ήδη ολοκληρώσει. Σκεφτείτε το παρακαλώ.
DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games Hərəkət oue
Απολαύστε πολύ να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Αλλά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω μετά την ενημέρωση αυτού του παιχνιδιού;
Πολύ καλό!
είναι ένα φονικό παιχνίδι, αλλά ο ρυθμός με τον οποίο κολλάει είναι πολύ υψηλός. Το καύσιμο μου τελειώνει πριν καν φτάσω να παίξω ένα επίπεδο και αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό, αλλά εκτός από αυτό, τα γραφικά και το παιχνίδι είναι τέλεια
Τα γραφικά είναι εξαιρετικά! Είναι διαδικτυακό παιχνίδι όμως. Το λατρεύω!
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά αμέσως μετά το πρώτο σεμινάριο λέει error nr 4 χωρίς σύνδεση στο internet, αλλά έχω συνδεδεμένο wifi υψηλής ταχύτητας. Παρακαλώ διορθώστε
Προσπαθώ μέχρι 40 λεπτά να ανοίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν άνοιξε, κολλούσε ξανά και ξανά
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά είναι αργό
Candies 'n Curses Arcade opr
δεν είναι τόσο διασκεδαστικό, θα πρέπει να αναβαθμιστεί σε μια πολύ μεγαλύτερη προβολή γιατί με αυτό το βλέμμα νομίζω ότι τα περισσότερα απλά θα χρησιμοποιήσετε πολλά από τα mb σας ποτέ λιγότερο με το μη αναμενόμενο παιχνίδι
υπέροχο παιχνίδι. διασκεδαστικό να παίζεις cool σανίδες. όχι όπως 9 στα 10 από αυτά τα παιχνίδια όπου είναι βαρετά ή φρικτά γραφικά. Το μόνο παιχνίδι που έχω κατεβάσει για πάνω από ένα μήνα
DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games Hərəkət oue
Πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη, για να προχωρησεις
Παίζω πάνω από 3 μήνες μέχρι στιγμής τόσο καλά. Προσθέστε περισσότερα γεγονότα και χαρακτήρες.🙂😊
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό και εκπληκτικό. Ξαφνικά μετά από πρόσφατη ενημέρωση. Δεν μπορώ να συνδεθώ… αφού έφτασα στο επίπεδο 23 ή 24. Μπαίνω μόνο σε σεμινάρια και μετά παγώνει το παιχνίδι Το τηλέφωνό μου είναι καινούργιο και μεγάλη μάρκα καθαρίζω την προσωρινή μνήμη κάθε ώρα. Επανεγκατέστησα το παιχνίδι πολλές φορές Απλά έχασα την πρόοδό μου και τα χρήματα για να φτιάξω την ομάδα μου!!!! Αυτό είναι !!!?
μου άρεσαν από τη νέα ενημέρωση πάρα πολλές διαφημίσεις, καθώς επίσης δεν έχω πάρει κανένα από τα μπόνους μου ούτε κατά τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου ούτε μετά από παρακολούθηση βίντεο για επιπλέον μετρητά και τέτοια, παρακαλώ διορθώστε
Τρόπος για επαναλαμβανόμενο και απλό.
Καλά γραφικά και πολύ ωραίο παιχνίδι 👌