Post by cturconfojudle on Mar 5, 2022 3:23:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ One Punch - LIMITED EDITION ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ One Punch - LIMITED EDITION IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator pulunu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ One Punch - LIMITED EDITION 2022 version ▞▞▞
Belə əyləncəli, sadə və asılılıq yaradan oyun. Bunu saatlarla oynaya bilər və sənət üslubunu tamamilə sevirəm.
Vaxt keçirmək üçün çox gözəl oyun! PvP də olduqca gülməli! (Bir fransız olaraq baget almalıyam, amma hələ də ala bilmirəm ;-
Sadə konsepsiya, öyrənmək asan, mənimsəmək çətindir. Qiymətə dəyər. İndi onu yükləyən bir neçə nəfərə göstərdik, ona görə də uzun müddət bir-birimizə qarşı yarışacağıq.
Möhtəşəm
Siz oyun üçün 10 dollar ödəmisiniz və sonra onu mikrotransaksiyalarla yüklədiniz.
Mən bunu əldə etməmişdən əvvəl pulsuz versiyanı əldə etmişəm, lakin belə görünür ki, saxlama formasını bu bir kədərli səbəbə köçürə bilmirsiniz, mən çox xoşlayıram, ümid edirəm ki, bu yamaq gec-tez çıxacaq. İstənilən halda, mən sadəcə olaraq pulsuz olaraq bu versiyaya yüksəldə bilərəm, çünki sonra hər ikisini əldə etmişəm, lakin yalnız mənim qənaətim olanı istifadə edə bilərəm.
Sadə, lakin yaxşı işlənmişdir.
Mən pulumu geri ala bilmirəm, oyun mənim üçün işləməyəcək.
Vaxt keçirmək üçün əyləncəli oyun
Həqiqətən əyləncəli oyun
Çox şadam ki, bu oyunu aldım, sadə, gözəl sənət üslubu var və idarəetmənin yalnız iki düyməsi olmasına baxmayaraq, bir sıra problem yaratdım, çox xoşuma gəldi
Oyunu bəyənirəm
Düşündüyümdən daha çətin olacaq, amma həqiqətən yaxşıdır.
One Punch - LIMITED EDITION Arkada csdq
Mənə dedilər ki, rəyimə cavab verilib, amma baxmağa gedəndə cavabı görmədən rəyim silindi.
Həqiqətən əyləncəli oyun, lakin bütün 'əlavələr' axından uzaqlaşır. Bəzən daha azdır!
Mən x2 alandan sonra heç bir yerdən x4 var.. X4 alsam nə olacaq? x8, x16 və sair olacaqmı? Bu cür adamları aldatmayın..
Olduqca xoş, əla vaxt öldürücüdür, yaxşı ki, siz artıq oflayn rejimi yaratmısınız. Ola bilsin ki, onların adını dəyişdirmək üçün bir yol düzəldin, çünki mənim adımı yaratmaq şansım olmadığını qəribə hesab etdim, bu sadəcə google play oyunları/hesabımdakı addır.
Super əyləncəli arcade döyüş oyunu! Nəzarətçi dəstəyi lazımdır.....
Səliqəli oyun
Mən bunu sevirəm
Reflekslərinizi sınamaq üçün ən yaxşı oyun.
Crazy Kool
Əyləncəli oyun çox əyləncəlidir, bir qəpik də xərcləmək lazım deyil və onun çoxlu xüsusiyyətləri var, əgər oyun rejimləri P0 mənim yeganə problemim yükləmə düyməsinin olmamasıdır. Beləliklə, fərqli bir cihaza dəyişdiyim zaman saxladığım bəzi tərəqqi və xarakterləri itirdim
원펀치 - LIMITED EDITION 아케이드 upz
Əyləncəli və Çox Əyləncəli
One Punch - EDICIÓN LIMITADA Arcade mzuy
Satışda qiymətinə dəyər yaxşı oyun.
Normal oyunu bəyəndim, ona görə də bu versiyanı aldım! Orijinal haqqında rəyim hələ də qalır.
Mush düymələri vuruş şeylər × çox simvol = Vaxt keçirmək üçün yaxşı əyləncə. Sadə və asan nəzarət.
Will it Crush? असल की नकल वाले गेम plt
Mən əvvəllər F2P versiyasını oynamışam, lakin burada hesabla daxil olan kimi bu oyunda limit buraxılış simvollarımı itirdim.
Bir şəkildə çox taktiki və çox asılılıq yaradır. Bu oyun həmin kombo musiqi və ya tıklayıcı oyunlara bənzəyir, unutmayın ki, o, multiplayerdə də çox rəqabətlidir.
BUNU SEVİRƏM! Heç bir yaxşı gözləmədən bu oyunu almaq və həqiqətən yaxşı bir oyun olduğu ortaya çıxır. Sadə oyun, lakin mənim üçün çox çətin XD Jab Jab rejimi mənə bir müddət əvvəl oynadığım One Finger Death Punch adlı oyunu xatırladır. Əgər barmağınızın sürətini və gözlərinizi yoxlamaq istəyirsinizsə, bu oyunu almağı məsləhət görürəm. Bu pulunuza dəyər!
Ən yaxşı oyunlardan biri
Cool Game oynamağı dayandıra bilməz
Oyunu həqiqətən sevirəm. Menyu ilə vaxt itirməyin, oyuna başlayın və oyunu yenidən başladın. Öz refleksinizi məşq edin və onlayn rejim yaxşı -dır
Əyləncəli, Əla vaxt öldürücü
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, ilk vaxtlar çətin olur, çünki o, diqqətinizi sınayır, lakin nə qədər çox oynasanız, bir o qədər diqqətli olursunuz və əslində yaxşıdır, çünki bu oyun diqqətinizi artıra bilər və siz əla vaxt keçirəcəksiniz, bir kombinasiya üçün iki!
One Punch - LIMITED EDITION อาร์เคด emo
One Punch - EDISI TERBATAS Arkade knqg